Продаж готелю «Дніпро» оскаржать в суді

Поділитися:

В Окружному адміністративному суді Києва спробують оскаржити продаж столичного готелю “Дніпро“, який пішов з під молотка в рамках останнього аукціону з боку Фонду державного майна України. Про це повідомляє прес-служба судового орагана.

Вказується, що в суд подали позов зі спробою оскаржити продаж готелю, який був оформлений від 29 липня 2020 року наказом №1268.

Лот пішов до рук ТОВ “Смартленд” за вартістю в 1,1 млрд грн.

“Було затверджено протокол про результати електронного аукціону з продажу об’єкта малої приватизації – державного пакета акцій у розмірі 100% статутного капіталу ЗАТ “Готель “Дніпро“, – йдеться в повідомленні відомства.

У своєму зверненні позивач вимагає у Окружного суду не тільки визнати недійсним рішення про останній продаж, а й накласти вето на подальші спроби приватизації готелю.

Вказується, що Фонд держмайна здійснив приватизацію об’єкта з порушеннями чинного законодавства, тому суд повинен визнати угоду недійсною.

Цікаво, що раніше готелем збиралися розпорядитися з метою розвитку кіберіндустрії. Зокрема, інвестори заявляли, що готель повністю пристосований для проведення різних заходів з кіберспорту.

На реконструкцію нові власники мають намір витратити близько 20 мільйонів доларів і вже ведуть переговори з провідними архітектурними конторами.

Нагадаємо, що раніше “Смартленд” пройшов повну перевірку і відповідає всім вимогам покупця, які передбачені українськими законами.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу