Приватбанк знизить тарифи для бізнесу

Поділитися:

«Приватбанк» прийняв рішення про початок зниження тарифів для бізнесу — підприємців, юридичних осіб. Меншою стане плата за прийом готівкових коштів в терміналах, а також будуть зовсім скасовані тарифи на післяопераційне обслуговування.

Про це повідомила пресслужба банку.

Вже з 1 жовтня замість 7 гривень представники бізнес будуть платити на внесення готівкових коштів на свої рахунки за допомогою терміналів 5 гривень, причому такою буде плата за будь-яку кількість грошей, внесених за один раз. А в касі банку за таку ж послугу братимуть 20 гривень — теж незалежно від того, яка сума буде зараховуватися.

Також зміниться і тариф, який виставлений за зняття готівкових коштів з корпоративних карт, а також карт під назвою «Ключ до рахунку» — з 1 жовтня це буде 1%. А поповнювати цю карту нецільовими платежами можна буде всього за 0,5%.

На додаток до цих нововведень буде скасований тариф на проведення операцій після закінчення банківського дня. Також будуть внесені зміни й в інші тарифи. Це пов’язано з бажанням банку простимулювати активність бізнесу стосовно банківських операцій після деякого застою внаслідок карантину.

Раніше повідомлялося про скарги українців на роботу «Приватбанку». Зокрема, банк почав блокувати картки клієнтів і відмовляти їм в обслуговуванні, не пояснюючи причин.

Також ми писали про те, що відбулася заміна ТОП-менеджменту «Приватбанку».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу