«Приватбанк» влаштував розпродаж своїх нафтобаз

Поділитися:

«Приватбанк» продав 33 нафтобази, які раніше належали компанії, і за все разом отримав близько 138 млн гривень. Всі продажі здійснювалися на майданчику електронних аукціонів ДП СЕТАМ. Відомо, що раніше нафтобази були на балансі держбанку.

Таке повідомлення опублікувала пресслужба Міністерства юстиції України.

Аукціони з продажу баз для зберігання нафтопродуктів користувалися попитом, про це говорить середнє зростання вартості лотів на 60%. Найдорожче були продані три об’єкти: нафтобаза в селі Мостиська на Львівщині (близько 32 млн гривень), нафтобаза в Коростені (Житомирська область, близько 22 млн грн.), та кілька нафтобаз (комплексно) на Житомирщині (близько 15 млн грн.).

Раніше повідомлялося про тимчасове відключення роботи всіх сервісів «Приватбанку». Все це було заплановано на період з 00:30 до 7:30 ранку 11 жовтня. Причина — планове оновлення програмного забезпечення процесингового центру.

Також ми писали про продаж нафтобази в Одеській області. «Приватбанк» виставив на майданчик OpenMarket (ДП «сетах») один зі своїх активів. Йдеться про нафтобазу в невеликому селищі Затишшя в Одеській області. Точна адреса об’єкта — сел. Затишшя, вул. Зелена, 5.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу