Податківці розповіли про податкові перевірки

Поділитися:

Українська влада активно обговорює питання змін до чинного законодавства щодо податків. Нещодавно Комітет Верховної ради України з питань фінансів, податкової та митної політики провів відповідне засідання в режимі відеоконференції.

Зокрема, чиновники обговорили частину вже зареєстрованих законопроектів.

А саме: проект закону «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо надання допомоги застрахованим особам та підтримки бізнесу на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів» № 5346.

У ньому йдеться про можливість ряду податкових змін щодо звільнення фізичних осіб-підприємців від сплати єдиного соціально внеску за працівників.

Нагадаємо, що у Верховній Раді збираються до 1 червня вжити всіх необхідних законів, необхідні для подальшої співпраці з Міжнародним валютним фондом в рамках програми stand-by в 5 млрд доларів.

За його словами, мова йде про прийняття закону про кримінальну відповідальність чиновників за неправдиву інформацію в електронних деклараціях і зміни в закон про Антикорупційне бюро; зміни в закон про Національний банк для посилення його незалежності.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу