Ощадбанк починає видачу «теплих кредитів»

Поділитися:

Два українські банки “Ощадбанк” та “Укргазбанк” готові до видачі «теплих кредитів» населенню у 2021 році. Держенергоефективності повідомляє про завершення всіх формальних процедур: підписання договорів про взаємодію з банками-партнерами для втілення цієї держпрограми.

Цьогоріч «теплі кредити» будуть сфокусовані на приватних домогосподарствах, на державне відшкодування виділили з бюджету 150 мільйонів гривень. Для Об’єднань співвласників багатоквартирних будинків – працює Фонд енергоефективності.

За умовами державної компенсації у рамках «теплих кредитів»: держава відшкодує до 35% суми кредиту – на заходи з енергоефективності у приватних будинках; до 20% – на твердопаливні котли, 35% – для субсидіантів.

Передбачене встановлення електроакумулюючих систем, інтелектуальних лічильників електричної енергії, електрозарядок для електромобілів.

Нагадаємо, за час дії програми “теплі кредити” понад 850 тисяч українських сімей отримали 3,3 мільярди гривень, повідомляє Держагентство з енергоефективності та енергозбереження.

Раніше ми повідомляли, що цьогоріч влада ініціює програму щодо забезпечення житлом молодих вчених.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу