«Нова пошта» змінює графік роботи

Поділитися:

Оновлений розклад роботи відділень “Нової пошти” з’явилося на сайті компанії. Скоригований для зручності клієнтів режим роботи тепер оновиться в усіх вантажних філіях обласних і, почасти, районних центрів.

Новий час відкриття – 08:00. Нововведення діятиме виключно в будні дні. По вихідних і святах обслуговування буде вестися як раніше. Час закриття відділень мінятися не буде.

Загалом, 250 відділень переведені на новий режим роботи. Заявлена ​​причина коригування графіка роботи – більш швидка доставка вантажів, пояснили в керівництві “Нової пошти”

Нинішній розклад дозволить уникнути скупчення людей перед офісами напередодні відкриття.

Нагадаємо, що в “Новій пошті” ввели нову систему правил відправлення посилок, що не дуже задоволені клієнти компанії. Масове невдоволення сервісом користувачі висловлюють у своїх соціальних мережах.

Відзначимо, що за новим регламентом, представленому на сайті «Нова Пошта Глобал», тепер з відділення можна буде відправляти вантажі довжиною в 1,2 м, коли як раніше в правилах була прописана довжина в 1,5 м.

Раніше повідомлялося, що в компанії «Нова пошта» стан справ в квітні, травні і червні називають важким кварталом. На цей час власники компанії В’ячеслав Климов і Володимир Поперешнюк роблять невтішні прогнози під час пандемії коронавірусу через додаткових розтрат.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу