НБУ не виходить на міжбанк

Поділитися:

На тижні, що розпочався 16 листопада, головний регулятор країни ще жодного разу не вийшов на міжбанківські торги. На біржі сформувалася тенденція — гривня падає проти долара США, при цьому експортери не забувають продавати свій виторг у валюті, оскільки їм необхідно внести гроші (податки) в український бюджет в гривнях.

Свій вплив на ситуацію, на думку експертів, має й обговорення державного бюджету України на 2021 рік. Зокрема, подіяли слова Данила Гетманцева про те, що навряд чи бюджет буде прийнятий до початку грудня.

По курсу валют є поновлення: так, 19 листопада НБУ встановив його на позначці 28,13 грн за один долар, тоді як ще 18 листопада курс був іншим — 28,1067 грн за один долар.

Раніше повідомлялося про те, що українська антикорупційна реформа викликає побоювання у МВФ. Попри те, що Україна виконала головні пункти для отримання траншу з боку МВФ, на цей час організація все ще не впевнена в парі важливих рішень з боку України.

Також ми писали й про те, скільки грошей втратить країна під час локдауну. Свою думку висловили відомі економічні та фінансові експерти.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу