НАЗК і ДБР перевіряють чиновників з податкової служби

Поділитися:

Згідно з повідомленням ДФС, останнім часом випадки корупції в Державній фіскальній службі значно знизилися. Однак є винятки. Адже нещодавно АЗС по всій країні потрапили під пильні око податкових органів.

«Раніше ми не платили акцизи, а зараз бензин є акцизним товаром. І там, в Києві, в цій темі з’явився новий куратор – Андерс або Андерс, як-то так його звати. Зараз він особисто їздить в регіони і збирає данину з таких підприємств, як наше. Так би мовити, створює умови для одержання неправомірної вигоди, змушує “, – розповідає приватний підприємець, директор роздрібної мережі АЗС Василь Ігнатович.

Відомо, що недавно ліцензійний департамент податкової служби під керівництвом Ігоря Сингаївського розширив свій функціонал. Тепер вони будуть контролювати діяльність, виробництво і транспортування паливно-мастильних матеріалів. Тобто діяльність АЗС.

Ігор Сингаївський є виконуючим обов’язки директора Департаменту контролю за підакцизними товарами. Одіозний податківець має репутацію хабарника, який «Кошмар» бізнес і вимагав гроші в обмін на безпроблемну діяльність.

Крім того, через корупційні скандали він навіть потрапив до списку осіб, які підлягають люстрації. Однак на сьогоднішній день прізвище Сингаївського чудесним чином зникла з реєстру.

Нагадаємо, що Державна податкова служба на початку 2021 року списала податковий борг на суму понад 1,1 млн грн. «Пощастило» 3,65 мільйонам платників податків, для цього застосували норму закону №1072-IX. Про це повідомив глава парламентського комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

Раніше повідомлялося, що Державна податкова служба України відзвітувала про збір податків в перші два місяці з початку 2021 року. Йдеться про те, що за січень і лютий 2021 року ДПС зібрала понад 70 млрд гривень, і ця сума – вище прогнозованої раніше. Також це більше в порівнянні з аналогічним періодом 2020 року.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу