«Мотор Січ» набирає топ-менеджерів після візиту СБУ

Поділитися:

Українське державне підприємство «Мотор Січ» оголосило про пошук співробітників на ряд керівних посад усередині компанії. Дані про відкриті вакансії опубліковані на офіційному порталі відомства.

Цікаво відзначити, що це сталося через декілька днів після ревізії з боку Служби безпеки України.

Нещодавно компанія провела чергові збори акціонерів (від 31 січня) і буквально напередодні цієї події на сайті відомства з’явилася заява про пошук нових директорів.

Зокрема, компанії потрібні директор з розвитку та інвестицій; директор з маркетингу і торгівлі; директор з питань виробництва; директор з якості та сертифікації; директор із закупівель і логістики; директор з інфраструктури та будівництві; директор з економіки та фінансів, а також декілька аналогічних вакантних посад.

При цьому раніше один з акціонерів товариства порівняв збори з рейдерством, оскільки більшу частину керівництва підприємства хочуть змінити.

Нагадаємо, що СБУ зайнялася компанією «Мотор Січ». Зокрема, в Запоріжжі проводяться слідчо-оперативні дії, які були раніше санкціоновані судом.

Мета всіх дій правоохоронних органів – убезпечити колектив компанії «Мотор Січ» і саму компанію від протиправних дій з боку китайських інвесторів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу