Мінфін зробив все для приїзду місії МВФ

Поділитися:

У Мінфіні не можуть назвати дату візиту місії Міжнародного валютного фонду в Україну. Там повідомили, що зробили все для приїзду місії МВФ і для перегляду програми stand-by.
У Міністерстві вважають, що у них сформувалися позитивні, нормальні комунікації з міжнародними партнерами України.

«Голосування за бюджет є тим маркером, який показує, наскільки ми можемо виконувати взяті на себе зобов’язання. Ми довгий час працювали з представниками місії Міжнародного валютного фонду над показниками дохідної та видаткової частини, дефіциту бюджету. Це була експертна і досить жорстка дискусія. Ці параметри, які зараз проголосовані, відповідають тим принципам, які ми обговорювали, і вони практично узгоджені », – відзначили в Мінфіні після прийняття бюджету на 2021 рік.

У Мінфіні відзначили, що основні параметри бюджету на 2021 рік збігаються з оцінками фахівців Міжнародного валютного фонду.

Нагадаємо, що Прем’єр-міністр України заявив, що в Кабінеті міністрів очікують оголошення дати приїзду місії Міжнародного валютного фонду.

Раніше повідомлялося, що Україна впорається з ситуацією, якщо транш МВФ (Міжнародного валютного фонду) не надійде до України найближчим часом.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу