Літаки «Антонов» будуть збирати в Канаді

Поділитися:

У прес-службі «Укроборонпрому» повідомили, що для просування на міжнародних ринках літаків, розроблених та виготовлених на ДП «Антонов» у провінції Квебек створили компанію «Антонов-Канада». Згідно з інформацією, на виробничих потужностях в Україні та Канаді планують організувати остаточне складання моделі Ан-74ТК-200.

Зазначається, що для реалізації цієї мети модель літака Ан-74ТК-200 є найбільш перспективною. Він призначений для перевезення 52 пасажирів, вантажів вагою до 10 тонн, а також змішаних пасажирських та вантажних перевезень на міжнародних повітряних маршрутах короткої та середньої дальності.

При цьому літак має ринкову перевагу, оскільки його можна використовувати в особливо суворих умовах експлуатації. У той же час він не відповідає сучасним вимогам та є залежним від використання значної кількості російських компонентів. Внаслідок чого Ан-74ТК-200 не може отримати сертифікацію на європейських та американських ринках.

Раніше ми повідомляли, що вітчизняний завод «Антонов», який спеціалізується на виробництві авіаційної промисловості може співпрацювати з американською компанією «Boeing».

Також ми писали, що «Антонов» замовив в американської компанії «Rockwell Collins» – авіаційне обладнання.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу