Лікування, ремонт та весілля – стало відомо на що українці беруть кредити

Поділитися:

Стало відомо, на що українці найчастіше беруть в банках кредит навіть якщо мова йде не про зовсім вигідні умови угоди. Про це свідчать результати дослідження ринку мікрофінансування в Україні.

Не секрет, що в Україні багато людей так чи інакше раз у своєму житті брали на себе кредитні зобов’язання. Однак чи завжди за цим стояла гостра потреба, адже часто умови кредиту бувають не зовсім вигідними для самих українців, і виходить, що людина все одно переплачує потрібну суму взятого боргу.

За даними дослідження з’ясувалося, що найчастіше українці беруть на себе кредитні зобов’язання через хворобу або злам авто. Також громадяни часто “гуляють в борг” свої весілля або організовують свято на честь народження дитини.

Часто гроші йдуть просто на подарунки, а також подорожі, що говорить про те, що українці готові витрачати більше не тільки в екстрених ситуаціях.

Нагадаємо, що українські банки зобов’язали розголошувати всю правдиву інформацію щодо умов кредитування та інших моментів обслуговування стосовно клієнтів. Нове правило набуло чинності від 1 вересня.

Раніше за станом на липень 2020 року 63% кредитів в портфелях державних банків були неробочими.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу