Комунальники прокоментували можливий зрив опалювального сезону

Поділитися:

Перед початком опалювального сезону увага прикута до тих міст, де були проблеми з опаленням в минулі роки. Одним з таких міст в Україні стала Сміла на Черкащині, проте в цьому році місцева влада планує запустити опалення і дати тепло городянам в певний заздалегідь термін.

Вже на наступному тижні відбудеться нарада, в ході якого будуть обговорені всі питання щодо боргів перед компанією «Черкасигаз». Про це повідомив заступник мера Черкас Микола Іщенко. Також він сказав, що на цей час боргів перед НАК «Нафтогаз» у міста немає, скоріше навпаки — є якась переплата.

Нагадаємо, що у 2018 році в Смілі була справжня катастрофа, а опалювальний сезон в місті був визнаний провальним. Вся справа була в тому, що дві котельні були позбавлені поставок газу, саме від них залежало тепло в будинках звичайних городян. Через рік, в 2019 році, в Смілі знову з’явилися складнощі з опалювальним сезоном, на цей раз в період запуску.

Раніше повідомлялося про те, що частина українців переплатить за опалення в сезоні 2020/2021. Це стосується жителів багатоквартирних будинків у великих містах.

Також ми писали про те, що тарифи на опалення продовжують рости.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу