Китай створює водневі автомобілі

Поділитися:

Уряд Китайської Народної Республіки має намір надати підтримку виробникам вуглеводневих двигунів для автомобілів.

Днями самі виробники оголосили про свої плани стосовно збільшення обсягу реалізації авто з вуглеводневими двигунами. Компанії розраховують на допомогу влади, які повинні розповісти про свої плани до кінця вересня 2020 року.

Однак відомо, що самі чиновники вже готові піти на зустріч автовиробникам.

Виробник SAIC Motor вже зробив оголошення про те, що планує щорічно продавати більше 10 тисяч моделей на паливних елементах до 2025 року. У свою чергу підприємство Foton хоче продавати по 15 тисяч в рік таких моделей за аналогічний термін.

Нещодавно ми повідомляли, що в Кабінеті міністрів України представили оновлений законопроект про реєстрацію нових транспортних засобів. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.

Вказується, що цей законопроект передбачає можливість реєстрації машини прямо під час придбання відповідного транспорту в автосалоні. Це повинно оптимізувати сам процес реєстрації машин для українців.

Також ми писали про те, що в Офісі простих рішень і результатів оприлюднили концепцію митної реформи. Її суть – розмитнення автомобілів повинна бути максимально спрощеною, а брокерів потрібно взагалі усунути від процесу нарахування податків.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу