Кабмін закликав дипломатів активно захищати український бізнес за кордоном

Поділитися:

На конференції керівників закордонних дипустанов України виступив прем’єр-міністр, який визначив завдання і цілі на найближче майбутнє. Зокрема, дипломатам було сказано про те, що вони повинні бути на сторожі інтересів українського бізнесу і захищати, а також просувати його в країнах світу.

За словами прем’єр-міністра, бізнес з України завжди потребує захисту, підтримки, а особливо на тлі пандемії та економічного спаду. Також важливі для країни та іноземні інвестиції, і тут теж є над чим працювати дипломатичному корпусу країни. Серед затверджених урядом напрямків, які вважаються важливими в інвестиційному полі на 2021 рік, є енергетика, переробна промисловість, транспорт та інші.

Раніше повідомлялося, що український бізнес активно бере дешеві кредити. Тільки за останні 7 днів вітчизняні підприємці отримали від банківських структур 621 мільйон гривень за програмою Кабінету міністрів «5-7-9%».

Також ми писали й про те, що влада вважає, що знайшла компроміс з бізнесменами на Майдані. У Державній податковій службі заявили про те, що компромісний законопроект, який відповідає вимогам руху SaveФОП, вже напрацьовано — тепер своє слово повинні сказати самі підприємці та парламент.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу