Кабмін призначив главу Сумської області

Поділитися:

Кабмін погодив призначення нового голови Сумської області – донині заступника міністра інфраструктури Дмитра Живицького. Про це повідомляють журналісти «Першого Ділового телеканалу».

Він замінить на посаді Василя Хому, якого звільняють, за даними ЗМІ, начебто через його рішення вступити до партії «Опозиційна платформа за життя». І рішення про його звільнення було ухвалено на Банковій.

Також найближчим часом можуть звільнити керівників ще двох обласних адміністрацій. Про це повідомляють журналісти із посиланням на джерело у Офісі президента. Йдеться про очільників Івано-Франківської та Чернігівської областей.

За інформацією ЗМІ, питання щодо звільнення губернатора Чернігівщини – Анни Коваленко ще вирішується. А ось Андрія Бойчука із Прикарпаття планують звільнити із посади за бездіяльність і неефективне керівництво.

Раніше український уряд остаточно сформував нормативно правову базу для успішного запуску ринку землі в Україні. Остаточні рішення з цього приводу було прийнято в середу, 16 червня.

Як прокоментував міністр аграрної політики та продовольства, саме в цей день Кабмін прийняв порядок перевірки відповідності набувача або власника земельної ділянки сільгосппризначення.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу