Кабмін призначив аудитора ДП «Оператора ринку»

Поділитися:

Згідно з розпорядженням Кабінету міністрів, компанія «Baker Tilly Україна» проведе аудит фінансової звітності ДП “Оператор ринку” за 2020 рік.

“Призначити ТОВ« Baker Tilly Україна »суб’єктом аудиторської діяльності для надання послуг з обов’язкового аудиту фінансової звітності ДП” Оператор ринку “за 2020 рік”, – йдеться в оприлюдненому на “Урядовому порталі” проект розпорядження “Питання діяльності державного підприємства” Оператор ринку”.

Відомо, що ТОВ «Baker Tilly Україна» було визначено переможцем тендеру на надання відповідних послуг в грудні 2020 року. Вартість послуг аудитора складе 949 тис. Грн (з ПДВ).

Нагадаємо, що в Україні парламентарії мають намір ввести енергетичний аудит. Відповідний проект закону (№4507) підтримала сьогодні Верховна Рада в першому читанні.

Раніше повідомлялося, що в ТОВ «Оператор ГТС України» повідомили, що Україна веде переговори про створення гарантованих потужностей для транзиту газу з Угорщини в Україну, в тому числі для доступу українських трейдерів до потужностей LNG-терміналу в Хорватії.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу