Кабмін похвалився черговими досягненнями

Поділитися:

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль підвів підсумки важливих подій в економіці тижні, серед яких назвав нові інвестиційні проекти, зростання експорту, транспортний хаб в Ужгороді та приватизації АТ «Об’єднана гірничо-хімічна компанія».

«Міністерство економіки і« АрселорМіттал Кривий Ріг »підписали меморандум про реалізацію нових інвестиційних проектів на 1 млрд доларів. Йдеться про нові проекти з екомодернізаціі і розвитку виробництва. Нова інвестиційна програма «АрселорМіттал Кривий Ріг» «Сталевий мільярд» зосередиться на зниженні впливу виробництва на навколишнє середовище, сталого розвитку підприємства та впровадженні принципів циркулярної економіки: економного та повторного використання ресурсів і переробки відходів виробництва », – зазначив Шмигаль.

Відомо, що цей меморандум став можливим завдяки ініційованому Президентом закону про державну підтримку інвестпроектів зі значними інвестиціями.

Крім того, на цьому тижні провели переговори з керуючим директором Світового банку Акселем фон Тротсенбургом.

«Обговорили реалізацію нового проекту Світового банку« Екстрене реагування на COVID-19 і вакцинація в Україні ». В рамках цієї програми передбачається виділення нашій країні 90 млн доларів на боротьбу з пандемією. Частина цих коштів також може бути спрямована на закупівлю додаткових партій вакцини », – повідомив прем’єр.

Нагадаємо, що звіт про діяльність уряду за 2020 рік і урядову програму, яку парламент раніше так і не затвердив, передає до Верховної Ради Кабінет міністрів України. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

Раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України призначив нового офіційного аудитора для вітчизняної компанії з транспортування газу НАК «Нафтогаз» України. Таке рішення український уряд затвердив на своєму позачерговому засіданні в середу, 14 квітня.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу