Кабмін анонсував зростання економіки в 2021 році

Поділитися:

Прем’єр-міністр України повідомив, що в 2021 році очікується зростання економіки на 5%

“У 2021-й ми заходимо з прогнозами про зростання економіки майже + 5%. Для цього у нас з вами є все необхідне: стратегія, ресурси і готовність спільно працювати заради блага своєї країни”, – написав глава Кабінету міністрів.

За словами чиновника, промислове виробництво в листопаді цього року відновилося до рівня листопада 2019 року.

“Якщо порівнювати з жовтнем, то промисловість зросла майже на 1,5%. Комплексні програми підтримки промисловості, зокрема машинобудування, дадуть поштовх до подальшого зростання в наступному році. Для цього в бюджеті на 2021 рік так само передбачені мільярди гривень підтримки”, – резюмував Прем’єр-міністр.

Нагадаємо, що в 2021 році економіка України зможе вийти на рівень, який був до початку пандемії коронавірусу. На досягнення цього рівня знадобиться весь наступний рік, протягом якого українська економіка буде рости.

Раніше повідомлялося, що глава МВФ Крісталіна Георгієва виступила з доповіддю, в якому розповіла про початок відновлення світової економіки після початку пандемії коронавірусу. Вступники в МВФ дані дозволяють зробити такі висновки – з травня поточного року ситуація помітно покращилася.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу