Кабінет Міністрів змінив керівника Податкової служби

Поділитися:

Державну податкову службу очолила заступниця керівника відомства Тетяна Кірієнко. Відповідне рішення ухвалив Кабінет міністрів, йдеться на урядовому порталі.

За ще одним рішенням, призначення від 25 листопада тимчасового виконувача обов’язків голови Податкової служби Михала Тітарчука визнано таким, що втратило чинність.

З відкритих джерел відомо, що Тетяна Кірієнко до 9 грудня була одним із членів Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей.

Ще раніше – була директором ТОВ «Партитет К».

За декларацією Кірієнко, вона також – голова садового товариства «Міраж» у Старих Петрівцях на Київщині, там мешкає в маєтку площею 264,7 квадратних метрів, що офіційно не ввели в експлуатацію.

Також вона працювала у Київській мерії, Міністерстві внутрішніх справ. А в 2015-му працювала на посаді заступника Голосіївської районної податкової інспекції у Києві. Проходила спецпідготовку як кандидат на посаду судді.

Нагадаємо, раніше Кабмін скасував рішення про перемогу Олійникова у конкурсі на посаду голови ДПС.

Раніше стали відомі доходи бюджету від податкової амністії. Про це розповів глава податкового комітету Верховної Ради України. За його словами, на поточний момент українські підприємці вже подали заявок майже на 30 млн гривень активів в рамках можливості задекларувати свої кошти.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу