Fiat перезапускає модель Punto

Поділитися:

Італійська компанія Fiat збирається знову запустити на ринок свою модель компактного формату Punto, виробництво якої було офіційно зупинено в 2018 році. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Відзначимо, що ця серія машин існувала на ринку автопродажів близько 25 років, однак після рішення компанії про перенаправлення виробництва на випуск Maserati, модель Fiat Punto офіційно пропала з ринку.

Як прокоментував рішення про відновлення Punto директор італійської компанії Олів’є Франсуа, концерн дійсно працює над повторним запуском колись улюбленої моделі шанувальників серії.

У той же час, точних деталей щодо повторного виходу моделі директор не назвав. Відомо лише, що машина все також буде розрахована на сегмент “B”.

«Нам потрібен сектор B [суперміні]. Не секрет, що цей проект відкладався постійно. Зараз він знаходиться в стадії розробки. Але говорити про цю модель було б передчасно. Ми залишимося в сегменті B, точно», – сказав він.

Як повідомлялося раніше, британська компанія «Rolls-Royce» планує організувати запуск екологічних генераторів: компанію вже уклала попередню угоду про співпрацю з технологічної групою «Daimler Truck AG».

Йдеться про створення еволюційних стаціонарних генераторів, які буде зроблено на базі паливних елементів.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу