Фермерам допоможуть з купівлею землі

Поділитися:

У Міністерстві аграрної політики і продовольства заявили, що за програмою «Доступні кредити 5-7-9%» аграріям під час перехідного періоду у впровадженні ринку землі буде надаватися фінансова підтримка.

«Ми готові надати державну підтримку відповідно до програми 5-7-9% в перехідному періоді з подальшою реалізацією програми Фонду гарантування кредитів та інших формул компенсації кредитної ставки, необхідних для повноцінного функціонування та доступу до фінресурсів», – заявив міністр відомства Роман Лещенко.

Так, щоб отримати повну інформацію про власників землі, сплату податків, та інші відомості, потрібно зробити оцифровку землі. Відкрита система дозволить громадянину України в режимі реального часу отримувати доступ до даних.

Нагадаємо, що за підсумками 2020 року українські аграрії стали більше використовувати органічних добрив в рамках совій сільськогосподарської діяльності. Про це повідомляє Державна служба статистики України.

Раніше повідомлялося, що президент країни Володимир Зеленський 24 травня візьме участь у Всеукраїнському форумі «Україна 30. Земля». Триватиме форум до 26 травня включно, буде проходити в столиці.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу