Депутати захищатимуть інтереси власників землі

Поділитися:

Новий законопроект був зареєстрований у Верховній Раді днями. Так, ініціатором документа Про внесення змін до статті 93 Земельного кодексу України та Закону України Про оренду землі (щодо підвищення захисту інтересів власників земельних ділянок, земельних часток (паїв) сільськогосподарського призначення) виступив народний депутат Олександр Дубинський.

Відомо, що зараз документ переданий на розгляд керівництву. Текст проекту закону поки відсутня.

Нагадаємо, що 27 липня Верховна Рада зареєструвала законопроект №3564 про внесення змін до Податкового кодексу України щодо забезпечення оприлюднення інформації про фінансування діяльності громадських об’єднань (ГО). Ініціатор законопроекту – народний депутат від «Слуги народу» Олександр Дубинський.

Раніше повідомлялося, що Мін’юст нагадує, що до 1 січня 2025 всі власники нерозподілених (невитребуваних) земельних ділянок або їх спадкоємці повинні оформити право власності на свої паї.

Якщо вимога не буде виконана, буде вважатися, що власники ділянок автоматично відмовилися від землі, і вона перейде в комунальну власність територіальної громади.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу