БЕБ набрало співробітників

Поділитися:

Бюро економічної безпеки набрало співробітників та провело перші робочі збори. Як розповіли ЗМІ джерела у Бюро, збори були проведені на вулиці через відсутність у нового відомства власних приміщень та спеціально обладнаної будівлі.

Зазначається, що уряд мав ухвалити рішення щодо виділення БЕБ власної будівлі, проте цього так і не зробив.

Раніше керівник Бюро економбезпеки Вадим Мельник заявляв про необхідність передачі в розпорядження  БЕБ будівлі ліквідованої податкової міліції Києва по вулиці Шолуденка, 31. Таку ідею підтримала також низка народних обранців від правлячої більшості у парламенті.

У Бюро наголошують, що будівля повинна відповідати багатьом вимогам, зокрема, мати спецзв’язок, забезпечення кіберзахисту, а також секретну кімнату для зберігання зброї та роботи із документами під грифом «таємно». Мовляв, відсутність цих вимог може затягнути старт роботи нового відомства, яке має офіційно запрацювати 25 листопада.

Нагадаємо, Рада ухвалила у другому читанні закон про реалізацію окремих положень діяльності Бюро економічної безпеки (БЕБ). Він вносить зміни в адміністративне, кримінальне та кримінально-процесуальне законодавство.

Раніше ми повідомляли, що БЕБ розпочав найбільш масштабний конкурс на працівників в історії України. Директор БЕБ Вадим Мельник підписав наказ про конкурс на посади гласних штатних працівників, що мають спеціальні звання.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу