АМКУ дозволив передати шість ТЕЦ «Нафтогазу»

Поділитися:

Сьогодні, 27 серпня 2020 року Антимонопольний комітет (АМКУ) повинен розглянути справу про придбання “Нафтогазом України” 6 теплоелектроцентралей (ТЕЦ), які належать Фонду державного майна.

На сайті АМКУ сказано, що Нафтогаз отримає під своє підпорядкування майновий комплекс Сєвєродонецький ТЕЦ. Також компанія отримає повноваження по керівництву корпоративними правами Одеської ТЕЦ, Криворізької ТЕЦ, Херсонської ТЕЦ, Миколаївській ТЕЦ і Дніпровської ТЕЦ.

Раніше ми писали, що Державна екологічна інспекція завершила позачергову перевірку ТЕЦ Euro-Reconstruction sp. Z oo, оцінивши збиток, нанесений об’єкту по відношенню до навколишнього середовища. За результатами перевірки було складено близько 7 адміністративних актів на співробітників Дарницької ТЕЦ.

Ми також повідомляли, що прес-служба НАБУ повідомила, що відомство підозрює п’ятьох людей, які вже звинувачувалися в аналогічній справі в заволодінні газом НАК «Нафтогаз України» на Новороздільської і Новояворівської ТЕС. Кінцеві бенефіціари – брати Ярослав і Богдан Дубневичі).

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу