13 російських суден потрапили під санкції США

Поділитися:

Під розширені санкції Міністерства фінансів Сполучених Штатів щодо проєкту “Північний потік-2” потрапили ще три російські компанії та 13 суден. Про це свідчить заява, оприлюднена на сайті Мінфіну США.

У санкційний список додали Федеральну державну бюджетну установу “Морська рятувальна служба”, ТОВ “Мортранссервіс”, а також АТ “Самарський теплоенергетичний майновий фонд”.

До переліку щодо проєкту “Північний потік-2” внесено компанію ТОВ Коксохімтранс, яка й так перебуває під санкціями через ситуацію в Україні.

Серед суден, на які поширюються санкції, зокрема – “Академік Черський”, “Артеміс офшор”, “Балтійський дослідник”, “Бахтемір”, “Фінвал”, “Капітан Беклемішев” та “Мурман”.

Раніше український парламент ухвалив постанову із закликом до Палати Представників і Сенату Конгресу Сполучених Штатів 117-го скликання – у будь-який законний спосіб «повністю та незворотно зупинити будівництво трубопроводу «Північний потік-2», поширивши санкції на всіх його учасників.

Нагадаємо, що у Сполучених Штатах Америки визнали неможливість зупинки російського стратегічного проекту “Північний потік 2”. Про це повідомляє прессекретар Білого дому.

Також повідомлялся, що Російська Федерація має намір добудувати свій новий газопровід «Північний потік-2» до кінця 2021 року. Про це свідчать дані з боку оператора проекту «Nord Stream 2 AG».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу