Мінекономіки більше не буде приймати заявки на допомогу аграріям

Поділитися:

У зв’язку з прийнятими 15 квітня змінами до держбюджету, Мінекономіки припиняє прийом документів від аграріїв на отримання державної допомоги. Про це під час вебінару 16 квітня по роз’ясненню процедури надання державної підтримки на розвиток садівництва, виноградарства і хмелярства розповів заступник міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тарас Висоцький.

«Було прийнято в другому читанні і в цілому внесення змін до закону України про державний бюджет в частині передачі реалізації державної підтримки аграріїв Міністерству аграрної політики і продовольства. Після підписання змін до закону України про держбюджет на 2021 рік у Мінекономіки не буде повноважень приймати відповідні документи. Заявникам на отримання державної допомоги треба орієнтуватися вже на подачу документів в МінАПК », – сказав чиновник.

Слід зазначити, що всі, хто до березня подав документи на отримання державної допомоги, отримають компенсацію найближчим часом.

При цьому Мінекономіки буде інформувати про внесення змін до Порядку надання держдопомоги і про можливість подачі відповідних документів в МінАПК.

Нагадаємо, що в Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України пояснили, як будуть стабілізувати ціни на продукти. Таке рішення відомство прийняло на тлі штучно завищених цін на деякі позиції.

Раніше повідомлялося, що в Міністерстві розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України запевнила населення в тому, що зараз на внутрішньому ринку країни не спостерігається дефіциту продуктів. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу