ФГВФО знову влаштовує розпродаж майна банків

Поділитися:

Повторні торги пулу активів 4-х банків проведе Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 28 жовтня. Про це повідомили у випуску новин Першого ділового телеканалу.

Відомо, що покупцям запропонують пул активів «ВТБ банку», «Порто», «Родовід банку» і банку «Фінансова ініціатива». До складу яких увійшли вимоги по 66 кредитами юросіб, майнові права та дебіторська заборгованість.

Відзначимо, понад 83% забезпечення складають фінансові активи, ще 14% – нерухомість, інші – обладнання, транспорт та інше майно. Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону. Стартова ціна пулу становить – 211 млн гривень.

Нагадаємо, що в Кабінеті міністрів України проявили ініціативу продовжувати реформу корпоративного управління. Про це заявив глава українського уряду в рамках свого позачергової наради з головами наглядових рад підприємств.

Раніше повідомлялося, що Фондом гарантування вкладів фізичних осіб повністю закінчена ліквідація збанкрутілого комерційного банку “Хрещатик”. Повернення грошових коштів вкладникам теж закінчено.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу