ФГВФО знову влаштовує розпродаж майна банків

Поділитися:

Повторні торги пулу активів 4-х банків проведе Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 28 жовтня. Про це повідомили у випуску новин Першого ділового телеканалу.

Відомо, що покупцям запропонують пул активів «ВТБ банку», «Порто», «Родовід банку» і банку «Фінансова ініціатива». До складу яких увійшли вимоги по 66 кредитами юросіб, майнові права та дебіторська заборгованість.

Відзначимо, понад 83% забезпечення складають фінансові активи, ще 14% – нерухомість, інші – обладнання, транспорт та інше майно. Торги пройдуть за голландською моделлю аукціону. Стартова ціна пулу становить – 211 млн гривень.

Нагадаємо, що в Кабінеті міністрів України проявили ініціативу продовжувати реформу корпоративного управління. Про це заявив глава українського уряду в рамках свого позачергової наради з головами наглядових рад підприємств.

Раніше повідомлялося, що Фондом гарантування вкладів фізичних осіб повністю закінчена ліквідація збанкрутілого комерційного банку “Хрещатик”. Повернення грошових коштів вкладникам теж закінчено.

Читайте також
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу
28 Лютого 2022 року - 9:44
Україна вже знищила 29 літаків РФ