У Netflix зняли перший музичний ролик комедії про Євробачення

Поділитися:

Американська студія Netflix презентувала перший музичний ролик комедії «Євробачення: Історія вогненної саги», у виконанні таких хедлайнерів музично індустрії, як Уілл Феррелл і Рейчел МакАдамс. Відповідний ролик опубліковано на офіційному YouTube-каналі компанії.

Відзначимо, що в своєму кліпі знаменитості відіграють ролі ісландських співаків, які їдуть на міжнародний конкурс пісні Євробачення для участі в подію. Вони мріють здобути перемогу для своєї країни та стати всесвітньо відомими.

Ролик виконаний в комедійному жанрі. Самі зірки одягнені в наряди супергероїв. Відзначимо, що прем’єра фільму призначена на літній період чау, на 26 червня 2020 року.

У стрічці глядачі зможуть побачити не тільки вищезазначених зірок, але і таких знаменитостей, як американська співачка Демі Ловато, актор Ден Стівенм і Пірс Броснан. Кіно зрежисоване Уіллом Фарреллом і Ендрю Стілом.

Як повідомлялося раніше, міжнародний пісенний конкурс «Євробачення» в 2021 році буде проходити в нідерландському Роттердамі. “Євробачення-2020” повинно було пройти в цьому ж місті з 12 по 16 травня, але раніше було скасовано через спалах коронавирусной хвороби, яка дуже швидко поширилася по всьому світу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу