Воду в Криму будуть подавати по 4 години на добу

Поділитися:

У Криму місцева незаконна влада збирається накласти нові обмеження щодо подачі питної води для населення. Такі кардинальні рішення пов’язані з проблемами Сімферопольського водосховища, яке повністю пересохло.

Заяву з цього приводу зробив так званий глава півострова Сергій Аксьонов в одному з місцевих ефірів на ТБ. Чиновник заявив, що при несприятливих погодних умовах (посухи) для жителів Криму буде обмежений режим подачі води.

Передбачається, що водопостачання буде скорочено з шести до чотирьох годин на добу, що вірогідно посилить гуманітарну катастрофу з відсутністю води на даній території.

Раніше Північно-Кримський канал був включений Кабінетом Міністрів України до переліку об’єктів, які не підлягають приватизації. Таке рішення було прийнято на вістрі проблеми подачі води в анексованому Російською Федерацією Криму.

Маніпуляції з водою в Крим ідуть давно, з перших днів незаконної анексії. Саме зараз, як сказали в прес-службі Офісу президента України, настав час розставити всі крапки над «i».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу