Українці розповіли, скільки готові витратити на подарунки до Нового року

Поділитися:

Громадяни України на харчування при карантинних обмеженнях витрачають стільки ж, скільки й до пандемії. А на купівлях речей вони економлять. Однак вітчизняні соціологи провели опитування серед українців – скільки вони готові витратити на новорічні подарунки родичам і друзям. Результати опитування продемонстрували щедрість жителів країни. І водночас названі суми – набагато менші, ніж до пандемії.

За підсумками дослідження, лише 10 відсотків готові викласти на новорічні подарунки понад 5 тисяч гривень. 12 відсотків українців дозволять собі купити подарунків на суму від 3 до 5 тисяч гривень. Від 1 тисячі гривень до 3-х заплатять за святкові сувеніри 20 відсотків опитаних.

І 40 відсотків респондентів можуть дозволити собі порадувати рідних і близьких на загальну суму всього в 1 тисячу гривень. Соціологи представили статистику в графічному вигляді.


Нагадаємо, подарунки на Новий рік можуть обкладатися податками – це неприємне відкриття чекає на багатьох громадян України. Саме тому податківці дали ряд цифр, щоб полегшити підрахунки в майбутньому.

Також раніше повідомлялося, що в листопаді в Офісі президента заговорили про локдаун на Новий рік.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу