Україна запровадила безвіз із Сейшельськими островами

Поділитися:

Україна та Сейшельські Острови домовилися про взаємне скасування візових вимог. Рішення було ухвалено на останньому засіданні Кабінету Міністрів, яке відбулося напередодні.

«Схвалити проект між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Сейшельські острови про взаємне скасування візових вимог», – наголошується у розпорядженні.

Угода передбачає безвіз та перебування громадян України в Сейшелах терміном до 90 днів протягом 180 днів. Громадяни Республіки Сейшельські острови відповідно зможуть відвідати Україну за таких самих умов.

«МЗС крок за кроком створює нові можливості для подорожей українців і відкриває Україну світу. Навіть коли йдеться про далекі чи екзотичні країни, це частина послідовної роботи з розширення свободи пересування для українців та просування позитивного іміджу України. Свобода подорожей має цілком практичні наслідки, серед яких розвиток туризму, збільшення міжлюдських контактів, нові культурні, економічні та політичні зв’язки», – прокоментував міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Раніше в Україні стартувала друга фаза попередньої місії Європейського Союзу.

Вона, за словами експертів, відкриє шлях до промислового безвізу, який очікується в нашій країні.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу