У соцмережах виставили фотографії цвинтаря автобусів ЛАЗ

Поділитися:

У найвідомішій соціальної мережі Facebook усі бажаючі можуть споглядати фотографії величезного кладовища сучасних пасажирських автобусів. Імпровізований цвинтар потрібного населенню транспорту знаходиться на Львівському автомобільному заводі (ЛАЗ).

Фотографії, як стверджують в соціальній мережі, зроблені зовсім нещодавно. На них видно, що величезна кількість автобусів мертвим вантажем застигла в одному з цехів Львівського автозаводу.

Близько десятка автобусів, що стоять, є  транспортом з низькою підлогою, так необхідним людям з обмеженими фізичними можливостями. Як правило, застиглі, як музейні експонати, машини з’єднані “гармошкою”. Серед них є і автобуси для рейсів між різними містами і регіонами. Відомо вже, що це просто недобудований з різних причин транспорт.

Що з цими автобусами відбудеться далі, поки не знає ніхто.

Нагадаємо, третій етап ослаблення карантину в Україні почався з 1 червня. У цей день дозволять відкритися фітнес-центрам та установам освіти, але за умови занять в групах до 10 осіб.

Також в Талліні вперше іспит з дорожнього руху здавав безпілотний автобус. Це була остання вимога чиновників, щоб пустити його на дороги із справжнім рухом.

 

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу