У Ryanair розповіли, коли відновляться рейси з України в Італію

Поділитися:

Ірландський лоукостер Ryanair розкрив свої подальші плани щодо відновлення рейсів до Італії: спочатку компанія відкриє повідомлення з чотирма містами України. Про це повідомляє прес-служба компанії на своїй сторінці в Telegram.

За даними відомства, українці зможуть вилетіти до сонячної Італії після тривалого карантину вже з моменту липня місяця. Рейси будуть доступні з центральних міст країни: Києва, Львова, Харкова та Одеси.

Відкриття авіасполучення буде проходити в три етапи: перший розпочнеться від 6 липня, другий від 7 липня і підсумковий від 8 липня.

Так, в рамках першого етапу будуть доступні рейси: Київ-Рим; Київ-Мілан (Бергамо); Львів-Болонья; Харків-Мілан (Бергамо); Одеса-Мілан (Бергамо); Одеса-Болонья.

Вже на наступний день, з моменту початку повідомлення, список доповниться ще трьома маршрутами – це Київ-Болонья; Київ-Катанія; Львів-Мілан (Бергамо).

У завершальний етап українці зможуть додатково скористатися рейсами Львів-Рим; Одеса-Рим.

Початкова ціна на біллетов буде виходить зі значення в 40 євро в одну сторону.

Як повідомлялося раніше, авіакомпанія Ryanair планує відновити польоти влітку. Разом з тим відкриються тільки 24 з 47 українських маршрутів.

Як сказано в оновленому розкладі лоукост, перезапуск ще 17 напрямків перенесений на зимовий сезон, який розпочнеться в кінці жовтня. Ще шість напрямків повністю вилучені з продажу.

Також в керівництві компанії підкреслили, що планують відшкодовувати кошти за скасування рейсів через пандемію, однак цього варто чекати лише через найближчі пів року.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу