На ЗНО з математики не прийшло 34 тис. людей

Поділитися:

Зовнішнє незалежне оцінювання з математики прийшли 152 180 тисячі абітурієнтів. Однак за документами зареєструвалися на іспит 186 тисяч чоловік.

На сайті Українського центру оцінювання якості освіти вказали на те, що на здачу тесту стало 81,79 відсотків від загального числа зареєстрованих підлітків. При цьому 83 учасника не допустили до оцінювання, так як у них виявили ознаки гострого респіраторного захворювання.

У Центрі зазначили, що ті, хто не зміг прийти на здачу іспиту матимуть можливість зробити це на додатковій сесії. Для цього, абітурієнт повинен протягом робочого тижня подати документ в реєстраційний центр, в якому буде вказана причина, чому дитина не прийшла на першу сесію.

Як повідомлялося раніше, в четвер, 25 червня, в Україні офіційно стартувало Зовнішнє незалежне оцінювання: перший тест учні здають по математиці.

Також ми писали, що в Українському центрі оцінювання якості освіти (УЦОЯО) повідомили, що абітурієнти з Закарпатської, Івано-Франківської, Львівської та Чернівецької областей мають право не проходити ЗНО під час основної сесії.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу