Медикам знову обіцяють доплати

Поділитися:

В Україні знову пообіцяли виплатити всі доплати, гарантовані раніше медпрацівникам. На цей раз в МОН називали крайній термін — вівторок, 13 жовтня. Йдеться про доплати лікарям, які мають безпосереднє відношення до лікування пацієнтів з коронавірусів.

Міністр охорони здоров’я запевнив, що затримки по часу пов’язані з технічними моментами, всі вони будуть усунені найближчим часом. За його словами, залишилося буквально кілька лікарень в країні, де медпрацівники ще не отримали доплату.

За найсвіжішими даними, загальна сума грошей, які вже були перераховані на так звані коронавірусні доплати, склала 1,3 млрд грн. Більшість лікарень отримали кошти в повному обсязі 25-26 вересня.

Раніше повідомлялося про те, що українській медицині зі спеціального коронавірусного фонду дісталося не більше чверті коштів. Згідно з підрахунками експертів, Міністерство охорони здоров’я використало трохи менше ніж 62 відсотків коштів, виділених на забезпечення готовності та реагування його лабораторних підрозділів на спалахи коронавірусу,

Також ми писали про фіксацію чергового антирекорду. Це зробили експерти ВООЗ.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу