Чорногорія — в лідерах Європи з коронавірусу

Поділитися:

Чорногорія вийшла в лідери на території Європи за кількістю хворих коронавірусів. Станом на початок жовтня на 100 тисяч населення фіксується 1699 пацієнтів з лабораторно підтвердженим вірусом COVID-19. Про таку складну ситуацію в країні повідомляють практично всі місцеві ЗМІ.

За даними експертів, на другому місці за рівнем захворюваності варто Вірменія, а відразу за нею — Іспанія. Тим часом є інформація про те, що Міністерство охорони здоров’я Чорногорії навмисно занижує показники по коронавірус. Так, один з відомих лікарів-епідеміологів з Чорногорії говорить про те, що хворих, за його підрахунками, мінімум втричі більше, ніж показують офіційні цифри.

За минулу добу в країні виявили 130 нових випадків. Також відомо і те, що в цій європейській країні фіксувати кількість хворих стали пізніше всіх, а перед початком туристичного сезону влада Чорногорії розповідали про те, що країна перемогла коронавірус. Зараз же ж коли все літо кордону Чорногорії були відкриті й туди ринув потік туристів, ситуація дуже ускладнилася.

Раніше повідомлялося про те, що в Україні в коронавірусному фонді не вистачає грошей. За словами фахівця, Кабмін ще в липні розподілив всі засоби фонду в розмірі 66 мільярдів гривень за потрібне галузях. На момент 7 вересня поточного року уряд задіяв вже близько 19,5 мільярда гривень.

Також ми писали про те, що Україна поставила відразу два антирекорди в один день.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу