Авіатрафік над Україною впав на 57%

Поділитися:

Майже на 57% знизився авіатрафік над Україною. Такі дані пресслужби профільного відомства, як повідомляють журналісти “Першого Ділового” телеканалу.

Варто зазначити, що в досліджені порівнювали кількість рейсів в листопаді цього року та минулого. Як зазначається, за листопад 2020 “Украерорух” обслугував майже 10 тисяч польотів.

З яких, майже 2 тисячі внутрішніх, близько 4 з половиною – міжнародних і майже 3 з половиною тисячі – транзитних.

Загалом, українські авіакомпанії виконали трохи більше ніж три з половиною тисяч рейсів, іноземні – більше ніж шість тисяч.

При цьому, динаміка кількості польотів в повітряному просторі України залишається низькою. А за даними Євроконтролю існує 3 сценарії відновлення галузі. І всі вони залежать від вакцини проти Covid-19.

Нагадаємо, що в Україні впав рівень вантажних перевезень по Дніпру. Така негативна динаміка була зафіксована за підсумками січня-листопада поточного року.

Так, на поточний момент показник вантажних перевезень через річку Дніпро досяг 10,5 млн тонн. Це на 747,8 тис. Тонн менше, ніж вдалося досягти за підсумками аналогічного проміжку часу минулого року.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу