«Петро Порошенко не хоче втрачати інформаційну монополію» – Володимир Фесенко

Поділитися:

Колишній глава держави Петро Порошенко не хоче втрачати інформаційну монополію. Про це заявив в ефірі телеканалу «Перший Діловий» політолог Володимир Фесенко, коментуючи ситуацію з п’ятим президентом України, коли той увірвався на телеканал «Рада» під час ефіру.

За його словами, такі дії можна оцінити виключно негативно, це є певною істерикою та намаганням маніпулювати проблемою.

«Негативно я оцінюю. Я думаю, що Петро Олексійович, і не тільки він, нервує. Вони не хочуть втрачати інформаційну монополію. Канал «Рада» і канал «Дом» треба модернізувати, посилити їх ефективність. Вважаю, що в нинішніх умовах і в зовнішньо-політичних, і внутрішніх – держава повинна мати свої потужні, впливові, популярні телеканали. І ніхто не заважає Петру Олексійовичу приходити на цей телеканал. Он Гончаренко там був. І до речі, самому Петру Олексійовичу пропонували. Тому – це певна істерика, і намагання маніпулювати проблемою замість того, щоб слідкувати за плюралізмом на цьому телеканалі», – наголосив політолог.

Раніше лідер «Європейської солідарності» Петро Порошенко увірвався на канал «Рада», де поводився безцеремонно, ігноруючи пропозицію ведучих доєднатися до ефіру. Натомість він, затуляючи собою всіх, розповів, що думає про фінансування телеканалу, загалом, негативно відгукуючись про його роботу.

Також ми повідомляли, що у ЗМІ з’явилася інформація стосовно того, що п’ятому президентові України Петру Порошенку вручили підозру у державній зраді. Зазначається, що підозра була вручена співробітниками Державного бюро розслідувань.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу