Колишнього главу Запорізької ОДА можуть призначити в «Укравтодор»

Поділитися:

Колишній голова Запорізької обласної державної адміністрації Віталій Турінок, якого в цю середу відправили у відставку, може стати новим заступником голови “Укравтодору”. Його призначення просуває заступник голови Офісу президента Сергій Трофимов.

Як пишуть у четвер, 21 травня, “Букви”, на посаді очільника області він не зміг показати високих результатів, а саме головне не зміг знайти спільної мови з депутатами президентської фракції.

При цьому вчора на засіданні уряду під час розгляду його відставки віце-прем’єр Михайло Федоров заявив, що Запорізька область за всіма показниками на третьому місці з кінця.

Є інформація від правоохоронних органів, що відкриті кримінальні справи на заступників голови ОДА. Ми не можемо говорити про конкретні факти, тільки відкриті виробництва, але все це вкупі дає нам імпульс, що потрібно змінити лідера, – заявив він.

Звільнити голову Запорізької ОДА також вимагали і депутати від “Слуги народу”. У лютому група з десяти запорізьких депутатів вимагала звільнити Туринка за “недотримання політичної гігієни” і непрозору кадрову політику.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабмін погодив звільнення Віталія Туринка з посади голови Запорізької обласної державної адміністрації.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу