Американці будуть тиснути фінансово на тих, хто допомагає будівництві «Північного потоку -2»

Поділитися:

Кілька американських сенаторів звернулися до оператора порту Мукран (Німеччина) з попередженням про наслідки, якщо будуть допомагати в будівництві “Північного потоку-2“.

У виданні Handelsblatt сказано, що Тед Круз, Том Коттон і Рон Джонсон відправили офіційний лист підприємству Faehrhafen Sassnitz (оператор Мукран). Цей порт є логістичної базою “Північного потоку-2”, тут зберігаються труби для будівництва та розміщено судно “Академік Черський”.

У зверненні зазначено, що якщо компанія буде брати участь в проекті, її чекає фінансовий крах. Також сенатори попередили про санкції, які очікують компанію після того, як вищезгадане судно опустить на дно першу трубу.

Варто відзначити, що ключовий партнер Росії в реалізації проекту відмовився від співпраці через можливі санкції.

Нещодавно ми повідомляли, що нафтогазова компанія OMV (великий покупець російського газу і інвестор Nord Stream 2) закликає світових політиків відреагувати на загрози Сполучених Штатів Америки впровадити санкції по відношенню учасників будівництва газопроводу «Північний потік-2″.

Також ми писали, що США знову мають намір вставити палки в колеса РФ і їх газопроводу «Північний потік-2». Йдеться про новий пакет санкцій.

Глава Держдепу Майк Помпео нагадав про закон CAATSA і заходів припинення подібних ініціатив. Раніше ці заходи не пускали в хід, але зараз американська сторона висловила повну готовність це зробити.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу