Під Києвом розстріляли столичного бізнесмена

Поділитися:

У Київській області прогримів скандал через криваве вбивства вітчизняного бізнесмена і за сумісництвом віце-президента боксерського клубу Ігоря Плекана: чоловіка розстріляли на очах у його малолітнього сина. Про це в четвер, 23 липня, повідомляє поліція області.

Пригода сталася на Київщині в Бориспільському районі. Повідомляється, що на момент смерті підприємцю було 44 роки.

Чоловік їхав разом зі своєю семирічною дитиною в село Артемівка і був убитий по дорозі до дому, прямо під час їзди на дорозі.

“У Плекана потрапило близько чотирьох куль, при цьому він зумів з’їхати з дороги в поле, проїхав ще 300 м і подзвонив дружині. Весь цей час поруч був син, якого дивом не поранили”, – йдеться в повідомленні ЗМІ.

При цьому повідомляється, що анонімні кілери вирішили не вбивати дитину і відпустили її додому. Вбивці попросили хлопчика сказати його мамі про вбивство батька.

Як прокоментувала мати дитини Наталя, до вбивства чоловіка невідомі регулярно погрожували родині розправою, однак глава сім’ї не надавав загрозі великого значення.

На даний момент поліція опрацьовує варіанти щодо можливих мотивів вбивства.

Нагадаємо, що 23 липня в Полтаві поліція намагалася затримати підозрюваного у викраденні авто. Під час затримання чоловік, погрожуючи гранатою, захопив в заручники поліцейського.

Тим часом, в південній частині Греції пожежники і рятувальники працюють над локалізацією лісових пожеж. Вогонь палає у селищі Кенхрей на сході Пелопоннесу.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу