52 підтверджених випадки СOVID-19 в гуртожитку КПІ

Поділитися:

Спалах коронавірусу зафіксували в гуртожитку Інституту спеціального зв’язку та захисту інформації Національного технічного університету України “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського”.

За три дні (з 22 по 24 липня) в гуртожитку підтвердили чотири випадки зараження COVID-19. Після виявлення перших заражених, столичні медпрацівники провели ПЛР-тести на коронавірус у 61 студента, які контактували з хворими.

На сьогоднішній день в гуртожитку КПІ виявили 52 випадки захворювання коронавірусною інфекцією. Тепер в приміщенні гуртожитку щодня проводять дезінфекцію, а хворих ізолювали.

Нагадаємо, що згідно з офіційною статистикою КНДР, до сьогоднішнього дня в республіці не було виявлено жодного випадку зараження коронавірусною інфекцією. Однак, симптоми вірусу знайшли у перебіжчика, який повернувся з Південної Кореї.

Відомо, що виявили чоловіка в прикордонному місті Кесон. Тепер там ввели надзвичайний стан і карантин. Через загрозу поширення хвороби, зараженої людини помістили під карантин, а спецслужби республіки почали пошуки осіб, з якими він контактував.

Раніше повідомлялося, що в Міністерстві охорони здоров’я України повідомили про зміни в переліку ліків від коронавірусної інфекції.

Так, препарати «Лопінавір» і «Ритонавір» виключили зі списку, а також змінили схему прийому препарату «Гідроксихлорохін».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу