Всесвітній банк з Україною підписали угоду на 135 млн доларів

Поділитися:

Україна отримає 135 млн доларів від Світового банку на додаткове фінансування спільного проекту щодо поліпшення сфери охорони здоров’я в країні. Відповідна угода була підписано 15 травня Міністерством охорони здоров’я України. Про це повідомляє сторінка Міністерства фінансів України в Facebook.

За даними відомства виділені Світовим банком гроші будуть витрачені на додаткове фінансування проекту «Покращення охорони здоров’я на службі у людей».

Також повідомляється, що частина отриманих грошей, а конкретніше 35 млн доларів, направлять на заходи щодо посилення захисту населення і протидії поширенню коронавируса нового покоління, який поширився по всій земній кулі.

«Інша частина коштів буде використана на закупівлю сучасного обладнання для відділень екстреної (невідкладної) медичної допомоги та посилення спроможності лікарень надавати якісну допомогу при інсультах в регіонах України, а також на інші заходи в рамках впровадження реформи системи охорони здоров’я і зміцнення потенціалу НСЗУ«, – заявили в Мінфіні.

Як повідомлялося раніше, загальна потужність українських АЕС впала до історичного мінімуму.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу