УЗ оцінила зношеність рухомого складу – 90%

Поділитися:

В Україні чимала частина вітчизняних залізничних колій вимагає капітального ремонту та фінансових вкладень. Про це стало відомо за підсумками економічного аудиту з боку уряду.

Так, за підсумками аудиту з’ясувалося, що на цей час уряду варто зайнятися капітальним ремонтом не менше 6,4 тисячі кілометрів залізничних колій. Ще приблизно 2,7 тисячі кілометрів вимагають гарної реконструкції та фінансування.

При цьому в Україні всього прокладено 26,7 тисячі кілометрів залізної дороги. На цю мить найбільшою проблемою є зношеність більшої частини рухомого складу.

Від цієї проблеми страждає майже 90% від усього сектора інфраструктури. У зв’язку з цим, одним з головних напрямків в розвитку для “Укрзалізниці” уряд заклав саме розвиток і створення залізничного фонду, а також відновлення залізничних шляхів.

Нагадаємо, що в АТ «Укрзалізниця» були виявлені масові порушення, які свідчать про кримінальні правопорушення серед ряду посадових осіб компанії.

Це стало відомо за підсумками моніторингу з боку співробітників управління економічної та інформаційної безпеки компанії.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу