«Укрпошта» продає ще 62 об’єкта

Поділитися:

АТ “Укрпошта” виставила на продаж через систему ProZorro 30 непрофільних об’єктів. Компанія оцінила їх в 82,6 мільйона гривень.

Про це розповіли в прес-центрі Міністерства інфраструктури.

Відомо, що на другому етапі підприємство має намір реалізувати ще 62 об’єкти, які були оцінені в 189 мільйонів гривень. При цьому оцінює вартість майна фірма, яка виграла тендер серед 12 гравців. Згідно угоді, контора повинна протягом трьох місяців провести оцінку 300 об’єктів нерухомості.

Як зазначив глава “Укрпошти” Ігор Смілянський, компанія володіє 12 тисячами одиниць нерухомості. При цьому з них у власності близько 5 тисяч.

“Решта об’єктів є баластом: бази відпочинку, кузні, лазні, магазини, ангари, склади та інше. На їх утримання ми щорічно витрачаємо близько 10 мільйонів гривень на податки, охорону”, – сказав він, додавши, що всі активи повинні приносити доходи.

Також Смілянський уточнив, що отримані від продажу кошти підуть на ремонт, оренду нових приміщень і будівництво сортувальних центрів.

Як повідомлялося раніше, Національний український оператор поштового зв’язку «Укрпошта» та Агентство США з міжнародного розвитку USAID запустили бізнес-школу «E-Export – твій ключ до успіху і розширення власної справи!» для допомоги малому та середньому бізнесу всередині держави, задіяному в сфері гендмейду, в процесі виходу на міжнародні ринки. Про це повідомила прес-служба «Укрпошти».

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу