Українцям розповіли, куди можна швидко влаштується без досвіду роботи

Поділитися:

У період пандемії COVID-19 і карантинних заходів все одно високим попитом користуються працівники сфери торгівлі та продажів.

Про це інформують українські ЗМІ 16 жовтня, посилаючись на думку експертів щодо ринку праці.

Фахівці з працевлаштування радять нашим громадянам, у яких немає особливого досвіду роботи звернути увагу на наступні професії: менеджер по роботі з клієнтами, менеджер з обслуговування, касир.

Саме ці спеціальності якнайкраще підходять для початківців, якщо їм терміново потрібно працевлаштуватися, вважають фахівці з ринку праці.

Крім цього, завжди можна підробити в сфері доставки, в службі підтримки чатів, обробки телефонних дзвінків або оператором call-центрів. Наприклад, кур’єр-постачальник у великих містах може отримувати від п’яти до п’ятнадцяти тисяч гривень на місяць.

Зарплати досить суттєво відрізняються, наприклад, в залежності від галузі компанії, від масштабу діяльності компанії, від знання іноземної мови. Той же оператор call-центру зі знанням англійської мови може розраховувати, звичайно, на більшу оплату.

При таких підробітках людина зазвичай сама може регулювати свою зайнятість і свої заробітки. Тобто тут не фіксована зарплата, а гроші за кількість виконаних замовлень або поставок, або оброблених заяв.

Нагадаємо, від 1 вересня поточного року Державна служба праці посилила контроль за дотриманням офіційного оформлення працівників з боку роботодавця.

Також раніше ми писали про те, що Верховна Рада України прийняла за основу і в цілому законопроект №2365 «Про захист трудових мігрантів та боротьбі з шахрайством в працевлаштуванні за кордоном”.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу