Українці на карантині відкрили рекордну кількість супермаркетів

Поділитися:

Українці активно відкривають супермаркети, попри карантин. У період між січнем і червнем поточного року співгромадяни відкрили понад 300 нових магазинів, як свідчать дані ринку.

Вказується, що в цьому відношенні український бізнес поставив перший рекорд за останнє десятиліття. Як прокоментували українські фахівці, така позитивна динаміка серед бізнесу пояснюється зростанням рітейлу після карантину.

Також експерти кажуть, що через пандемію українці стали значно менше їздити в закордонні країни, що звичайно ж збільшило попит з боку споживачів в самій Україні.

На цей час найбільше магазинів вдалося відкрити популярної мережі АТБ – плюс 56 магазинів протягом 2020 року. Далі йдуть мережі “Коло” та “Делвой” – 47 і 18 магазинів відповідно.

Нагадаємо, що за минулі суботу, 14 листопада, і половину неділі, 15 листопада, всього по Україні було виявлено 999 порушень приписи уряду.

Як повідомили правоохоронці, у щойно минулі вихідні були організовані поліцейські рейди по місцях, які повинні бути закриті у вихідні.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу