Україна увійшла в рейтинг індексу інновацій

Поділитися:

Україна увійшла у всесвітній рейтинг інновацій, зайнявши в даному списку 45 позицію. Про це свідчать дані університетів Cornell і INSEAD, фахівці яких щорічно визначає рейтинг таких країн згідно з визначеними критеріями.

Вказується, що в порівнянні з минулорічним результатом Україна змогла змістити свої позиції на два місця, так як ще у 2019 році займала 47 місце.

Важливо сказати, що всього в списку значиться 130 позицій. При розрахунку індексу інновацій фахівці враховували такі показники, як розвиток економіки та технології, соціуму, заробітку громадян, і інші аспекти.

Варто також відзначити, що Україна в даному рейтингу відзначилася в групі країн з доходами нижче середнього, де за якісними показниками розмістилася поруч з Індією і В’єтнамом.

Нагадаємо, що за результатами досліджень, проведених Європейською бізнес асоціацією, індекс інвестиційної привабливості України в першій половині 2020 року склав 2,51 балів з 5 можливих.

За результатами опитування, 55% директорів помітили погіршення інвестиційного клімату в порівнянні з попереднім півріччям. 35% власників бізнесу переконані, що умови роботи не змінилися, і тільки десята частина респондентів вважають, що вони дещо поліпшилися.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу